Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kým on bavil internet, jeho blízky bojoval o život. Chlapec zo slávnej fotky urobil pre svojho otca niečo úžasné
Zdielať na

Kým on bavil internet, jeho blízky bojoval o život. Chlapec zo slávnej fotky urobil pre svojho otca niečo úžasné

Spomínate si ešte na fotku malého chlapca, ktorý odhodlane zatína päsť? Sammyho Grinera, z ktorého je dnes už veľký školák, spoznávajú jeho fanúšikovia vďaka virálu aj po rokoch. A hoci nikdy nepatril k tým, ktorí si zakladajú na svojej sláve, vôbec po prvýkrát sa rozhodol využiť svoju popularitu pre dobrú vec.

Mal sotva jeden rok a už sa stal hitom internetu. Len 11-mesačný Sammy bavil svojím roztomilým výrazom zaťatej pästičky celý svet. V rovnakom čase však jeho otec bojoval o život a bol nútený ísť na dialýzu. Choroba prerástla až do štádia, kedy potreboval transplantáciu obličiek.

Liečba však bola pre Sammyho rodinu finančné nákladná a tak sa obrátili na známy server, ktorý sa zameriava na podobné prípady. Keď ľudia zistili, že pomáhajú najbližším slávneho chlapca, okamžite začali konať. Za pár dní vyzbierali neuveriteľných 100-tisíc dolárov, čo je okolo 90-tisíc eur. Táto suma stačila na to, aby Sammyho otec podstúpil vlani transplantáciu. Zákrok našťastie dopadol úspešne.

​Sammy sa však na svoj jednorazový úspech z detstva veľmi nespolieha. A to i napriek tomu, že v poslednom čase dostáva ponuky na účinkovanie v rôznych šou. Dôvod je prostý - v budúcnosti by sa rád stál umelcom a nechce, aby si ho ľudia spájali len s meme Sucsess Kid (dieťa úspechu). So svojským gestom bol však ochotný aspoň zapózovať.

Súvisiace články

Najčítanejšie