Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Nový objav na hudobnej scéne. Čo hovoríte na klip mladej Bardejovčanky?
Zdielať na

VIDEO: Nový objav na hudobnej scéne. Čo hovoríte na klip mladej Bardejovčanky?

Slovensko je plné šikovných ľudí. Dôkazom toho je aj nádejná speváčka Slávka Tkáčová, ktorá sa snaží preraziť v hudobnej brandži so svojím novým videoklipom. Čo myslíte, podarí sa jej to?

Mladá Bardejovčanka odštartovala svoju hudobnú cestu v roku 2013, keď sa stala absolútnou víťazkou celoslovenského súťažného projektu Gospeltalent. Vlani v decembri predstavila svoj prvý album Je čas.

Jej najnovší singel Stále viac vypovedá túžbu mladej ženy hlbšie chápať život v jeho plnosti. Sympatická východniarka sa v ňom zároveň venuje svojmu obľúbenému koníčku.

"V piesni sa snažím viac porozumieť životu. Pre odpovede si tak v klipe, ako aj v realite, idem do ticha, mimo ruchu, konzumu a neustáleho zhonu. Milujem stopovanie, vďaka ktorému spoznávam nových ľudí a ich odpovede,“ opisuje Slávka vznik i tému klipu, ktorý sa odohráva na strednom Slovensku.

​Singel vznikol v pražskom štúdiu Biotech pod taktovkou vyhľadávaného producenta Ecsona Waldesa. Z jeho dielne vyšli nosiče takých umelcov, ako je David Koller, Dan Bárta, Dara Rolins, Ewa Farna, Aneta Langerová, Xindl-X, Iné Kafe, Kryštof a mnohí ďalší.

Slávkin klip si pozrite TU:

Súvisiace články

Najčítanejšie