Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kondóm ako ho nepoznáte: 10 užitočných trikov, ktoré by vám ani vo sne nenapadli
Zdielať na

Kondóm ako ho nepoznáte: 10 užitočných trikov, ktoré by vám ani vo sne nenapadli

Nikomu snáď netreba vysvetľovať pravý účel kondómu. Prezervatív má však oveľa všestrannejšie využitie ako len to, na čo bol pôvodne stvorený. Osvedčil sa nielen ako pomerne spoľahlivá antikoncepcia, ale tiež ako šikovný pomocník v domácnosti.

1. Tip-top topánky

Aby sa vaše čižmy blýskali už z kilometra, skúste si topánky vyleštiť kondómom. Latex, z ktorého je ochrana vyrobená, totiž pôsobí ako efektívna leštička obuvi.

2. Vždy čerstvé ovocie

Príliš veľa ovocia, ktoré nevládzete zjesť? Kondóm ho udrží čerstvé aj v prípade, že ste ho už načali.

3. A boli bublinky

Obľúbená kola v plechovke rýchlo stratí bublinky v prípade, že ju hneď nedopijete. Ak chcete tomu predísť, použite kondóm.

4. Zhorí všetko, čo má

Potrebujete založiť oheň, no nemáte po ruke podpaľovač? Poslúžiť môže aj prezervatív, ktorý je vďaka latexu extrémne horľavý.

5. Praktické gumičky

Z prezervatívu si pomocou nožničiek dokážete vyrobiť užitočné gumičky. Jednoducho nastrihajte pásiky hrubé asi 0,5 centimetra a na svete je takáto vychytávka. Do vlasov ju však radšej nepoužívajte, len by ste zbytočne vzbudzovali pozornosť.

6. Prvá pomoc

Ak potrebujete doslova schladiť, naplňte kondóm vodou a dajte ho zamraziť. Prezervatív oceníte v prípade, že si napríklad vyvrtnete členok alebo vás uštipne včela.

7. Otvarák vrchnákov

Príliš tesný vrchnák, ktorým nepohne ani Chuck Norris? Vďaka lubrikantu, ktorým sú kondómy napustené, sa viečko na pohári so zaváraninou pomerne rýchlo uvoľní.

8. Vodotesný obal na mobil

Chystáte sa splavovať rieku a plánujete si svoj zážitok zachytiť na mobil? Váš smartfón pred vodou ochráni práve prezervatív, ktorý poslúži ako ochranné púzdro.

9. Suché ponožky

Trápia vás večne mokré ponožky v topánkach? S prezervatívmi na nohách vás už neprekvapí žiadna čľapkanica.

10. Nepremokavé náplaste

Ak používate náplaste aj pri sprchovaní, no zároveň nechcete, aby sa do rany dostala voda, prekryte obväz kondómom.

Pozrite si VIDEO:

Súvisiace články

Najčítanejšie