Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Precestoval stovky kilometrov, aby dokázal, že Slovensko je krásne. Strhujúce VIDEO fotografa vo vás prebudí patriota
Zdielať na

Precestoval stovky kilometrov, aby dokázal, že Slovensko je krásne. Strhujúce VIDEO fotografa vo vás prebudí patriota

Precestovali ste takmer celý svet, no stále máte pocit, že ste nevideli všetko? A čo takto Slovensko? Mladý fotograf zachytil našu domovinu v dychvyrážajúcom videu, ktoré vás presvedčí o tom, že žijeme v prekrásnej krajine.

Všade doma, doma najlepšie je síce stará otrepaná fráza, ale ruku na srdcu - kto z nás si v ďalekej cudzine spomenie na majestátne Tatry, divoký Váh alebo nedobytný Spišský hrad? Poklady, ktoré nám náš malý kus zeme ponúka rovno pod nosom, nám neraz musia pripomenúť až zahraničné médiá a turisti.

Amatérsky fotograf Majo Chudý sa preto rozhodol, že je načase s našou reputáciou niečo urobiť. Vyzbrojil sa špičkovou technikou a kvalitnou obuvou a na plecia vzal 25-kilový batoh, aby urobil viac ako 40-tisíc záberov našej vlasti. V nohách má neuveriteľných 10-tisíc kilometrov a za sebou 16-tisíc metrov prevýšenia na turistických chodníkoch.

​Nadšenec si našťastie nenechal krásy Slovenska len pre seba. Na videu, ktoré zachytáva rok jeho putovania, ponúka zábery z mnohých slovenských lokalít, medzi ktorými nechýba Ďumbier, Poľana, Chopok či Súľovské skaly. Video sa okamžite stalo hitom internetu.

Súvisiace články