Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Skvelé tipy na plážové čítanie
Zdielať na

Skvelé tipy na plážové čítanie

BRATISLAVA / Leto je v plnom prúde a dovolenkári si užívajú zaslúžený oddych. Čo môže byť lepšie ako relax pri dobrej knihe? Máme pre vás najhorúcejšie tipy tohtoročnej sezóny.

Výber kníh prináša literárny publicista Milan Buno. "Vybral som taký mix, aj knihy, ktoré sú na top priečkach v rebríčkoch, či už v kamenných kníhkupectvách alebo internetových, ale aj čerstvé novinky." 

Sissi - náhodná cisárovná

Allison Patakiová je americká spisovateľka, dcéra bývalého guvernéra štátu New York a kandidáta na prezidenta Spojených štátov z roku 2016 Georgea E. Patakiho. Je to pohľad na jeden z najfascinujúcejších panovníckych rodov v histórii. Skvele napísané.

Korene zla - slovenské krimi

Nový prípad pre obľúbenú mordpartu z pera kráľa krimi Dominika Dána. Odohráva sa v 90. rokoch, rovnako ako predchádzajúca kniha Smrť na druhom brehu. Kancelária 141 opäť bojuje s podsvetím, s ich vydieračskými a brutálnymi praktikami. Vraždy v divokých 90. rokoch nemali konca kraja a nikto nebol v bezpečí.  

Mlč ako hrob - krimi triler 

Napínavý triler s vynikajúcou zápletkou, skvele prepracovanými postavami a výbornou pointou. "Kniha ktorá čitateľa chytí od prvých strán a nedovolí mu ju odložiť až do záverečnej bodky," napísal Associated Press. Sudca Scott Sampson vedie dokonalý život, má prestížnu prácu a žije v kruhu milovanej rodiny. Až mu jedného dňa celý tento život zmení telefonát. 

3x Rowlingová: Rozprávky Barda Beedla, Metlobal v priebehu vekov, Fantastické zvery a ich výskyt

Nová grafická úprava, malé knižky ideálne do tašky.

Denník odvážneho bojka - Drsná škola

Konečne je tu 10. diel obľúbenej série Denník odvážneho bojka - smoliar Greg si opäť vytrpí svoje a vy sa budete skvele zabávať. Naozaj sa v starých dobrých časoch žilo lepšie?

Zápal - skrytý zabijak

Pozor na chronický zápal - je to naozaj skrytý zabijak. Spôsobuje takmer všetky chronické a civilizačné choroby ako srdcovo-cievne choroby, rakovinu, obezitu, cukrovku, depresiu, artritídu, autoimunitné ochorenie, alergie, astmu, kožné choroby, tráviace ťažkosti, únavu, migrény a v neposlednom rade rýchlejšie starnutie. 

Odpoveď

Ako rozhodovať o vlastnom živote a ako sa stať tým, čím chcete byť. Nedajte sa odradiť tými, ktorí sa vzdali svojich snov. Novinka svetoznámych autorov Allana a Barbary Peasovcov, ktorých poznáme vďaka hitom Veľká kniha reči tela, Prečo muži klamú a ženy plačú, alebo Prečo chcú muži sex a ženy potrebujú lásku. 

Súvisiace články

Najčítanejšie