Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Je bozkávanie nevera? Odpoveď mužov vás prekvapí!
Zdielať na

Je bozkávanie nevera? Odpoveď mužov vás prekvapí!

Archívna reportáž

Je bozkávanie nevera? Najnovší výskum ukazuje, či považujú bozkávanie muži za neveru. Veľa mužov uviedlo, že bozkávanie je pre ich polovičku akceptovateľné.

Až devätnásť percent mužov si myslí, že bozkávanie nie je nevera a je pre ich polovičky akceptovateľné. To istí si myslí len deväť percent žien.

Spoločnosť Relate and Relationship Scotland robila výskum na päť tisíc ľuďoch. Zistila, že dve tretiny všetkých párov, by neprežili, keby ich partner podviedol.

Jedna tretina opýtaných ľudí uviedla, že majú skúsenosť s neverou. Zatiaľ čo ďalších deväť percent priznalo, že majú podozrenie na partnerovu neveru, píše The Daily Mail.

Značná tretina opýtaných ľudí uviedla, že boli podvedení, zatiaľ čo ďalších deväť percent priznalo, že sú podozrivé, že ich partner mohol byť neverný.

Štúdia The Way We Are Now tvrdí, že práve chýbajúca komunikácia o sexuálnej stránke by mohla vysvetliť práve túto rozdielnosť názorov. Aj staršie a mladšie generácie majú tiež rozdielny názor na to, čo považujú za neveru.

Za smrťou častokrát stojí žiarlivosť a alkoholizmus. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie