Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Najšialenejšie výhovorky pre meškanie do práce, ktoré boli pravdivé
Zdielať na

Najšialenejšie výhovorky pre meškanie do práce, ktoré boli pravdivé

WASHINGTON / Na sociálnej sieti Reddit sa pisatelia podelili o najneuveriteľnejšie výhovorky, ktorými ospravedlnili svoj neskorý príchod do práce. Väčšina šéfov im neverila a mnohí chceli dôkaz. Poriadnym prekvapením potom bolo, keď zistili, že dôvod absencie je pravdivý.

Sociálnu sieť zasypali desiatky príspevkov. Niektoré výhovorky sú skutočne na prvý pohľad také absurdné, že ich človek berie automaticky ako vtip. Napríklad, keď zamestnanec šéfovi oznámil, že nepríde do práce, lebo jeho ryba rodí. Ukázalo sa, že daný zamestnanec je chovateľským nadšencom a ryba vo voľnej prírode už vyhynula. Svoje mladé totiž okamžite po narodení požiera a tak ich treba ihneď oddeliť. Zamestnanec teda neklamal, hoci to znelo neuveriteľne.

Chlapík v práci oznámil, že nemôže prísť, lebo spadol z postele a má vnútorné krvácanie. Ukázalo sa, že bol opitý a chcel vymeniť žiarovku. Postavil si pritom rebrík na postel a spadol z neho. 

Iný sa priznal, že zavolal do práce, že nemôže prísť, lebo nečakane býva na ostrove. Pravdou bolo, že suseda vytopilo tak mohutne, že zaplavilo celú ulicu. Muž, ktorý nemohol prísť do práce, býval na vyvýšenom mieste, takže okolo jeho domu sa vytvorilo jazero, ktoré nebolo možné prejsť

Ďalší spomenul prípad, keď sa z práce ospravedlnili, lebo sa mu krbe zakliesnil vták. Šéf mu neveril a chcel vidieť fotografiu. Muž mu skutočne poslal fotku úbohého zaseknutého operenca. 

Iný muž si spomenul na výhovorku svojej nenápadnej, štíhlej kolegyne, ktorá volala do práce, že musí ísť vypovedať na políciu. Napadla ju totiž skupinka mužov a ona dvoch z nich dobila tak, že museli ísť do nemocnice. Ukázalo sa, že je to pravda a žena mala čierny opasok vo viacerých bojových umeniach. 

Manžel jednej ženy musel zavolať do práce, že jeho žena nepríde, lebo ich koza rodí a musia jej pomôcť. Pravdou bolo, že mláďa sa v rodidlách zaseklo a muž poslal neveriacemu šéfovi svojej ženy fotku, na ktorej mala ruky až po lakte v koze ako ťahala kozľa von.

Ďalšia žena neprišla do práce, lebo cestou v aute odstavenom na krajnici porodila.

Muž sa tretíkrát počas pol roka ospravedlnil z práce, lebo mu zomrela stará matka. Už mu chystali výpoveď pre klamstvo, keď vysvitlo, že jedna z jeho babičiek bola lesbička a jej partnerku po rokoch tiež považoval za svoju starú matku. 

Jedna žena volala do práce, že nemôže prísť, lebo jej mačka sa zasekla v zásuvke stola. Šéf nemal problém jej uveriť, lebo počul zúfalé mňaukanie úbohej mačky. 

Pozrite si archívnu reportáž o ďalších výhovorkách. 

Súvisiace články

Najčítanejšie