Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na leštenie luxusného auta použili šteniatko
Zdielať na

Na leštenie luxusného auta použili šteniatko

Archívna reportáž

LONDÝN / Na instagramovej stránke Rich Kids of London (Bohaté londýnske deti) zverejnili video, v ktorom muž leští mnohomiliónové Maserati MC12 šteniatkom maltézskeho psíka. Drvivá väčšina komentujúcich ho za toto konanie odsúdila.

Bohaté londýnske deti zásobili Instagram už legendárnymi videami, keď spálili stotisícový Mercedes triedy G, alebo spláchli desaťtisícové Rolexky. Teraz pridali ďalšie video, ktoré pobúrilo verejnosť. "Jediný spôsob, ako umyť ikonický šesťliter Maserati MC12, je so stopercentne skutočným šteniatkom, aby ste zaistili poriadne vyleštenie," napísali v statuse k videu. Hoci dodali aj uistenie, že šteniatku neublížili, kritike neunikli.

Auto, ktorého cena sa šplhá vysoko nad 600 000 eur, si možno zaslúži extra starostlivosť, ale rozhodne nie na úkor zneužívania živého tvora - zhodli sa komentujúci. Autor videa sa pre Daily Mail vyjadril, že to bol len vtip. "Zverejnil som to video len ako žart a tomu psovi sme neublížili, bol spokojný a krútil chvostom," napísal 24-ročný muž. On sám sa k superbohatej londýnskej mládeži neradí, no pozná ich a zverejňuje videá a fotky ich majetku a zážitkov.

https://www.instagram.com/p/BUKS_pgAyMO/

Pozrite si archívnu reportáž, keď človek, naopak, šteniatku pomohol.

Súvisiace články

Najčítanejšie