Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
FOTOGALÉRIA: Mladej žene odpadlo po zákroku tetovanie aj s kožou
Zdielať na

FOTOGALÉRIA: Mladej žene odpadlo po zákroku tetovanie aj s kožou

UDON THANI / Mladá žena z Thajska si chcela dať šetrne odstrániť vytetovaný motív ruží z dekoltu. Plná očakávania si postup každý deň fotila, to však netušila, že už onedlho zažije skutočne nočnú moru.

Pasuda Reaw z Thajska sa rozhodla pre údajne šetrnejší spôsob odstránenia tetovania. Mal byť rýchlejší, lacnejší a účinnejší, ako laser. V podstate všetko sa splnilo. Bolo to rýchle aj účinné tetovanie v priebehu pár dní skutočne zmizlo. Avšak rozhodne nie tak, ako Pasuda očakávala. Chemikália mala zničiť pigmenty a potom sa malo tetovanie zmeniť na ľahko odstrániteľnú chrastu. Reakcia Pasudinej kože však bola šokujúca.

Chemikália jej kožu doslova rozožrala, spôsobila v priebehu pár dní silnú infekciu, zápal a masívne hnisanie. "Výsledky sú príšerné. Na koži mi vznikli rany a tie sa infikovali," napísala Pasuda na svoj facebookový profil. Zároveň všetkých varuje pred chemickým spôsobom odstraňovania tetovania. Jej síce tetovanie zmizlo, ale nahradila ho obrovská jazva, ktorú už zrejme žiadny plastický chirurg úplne neodstráni.

Súvisiace články

Najčítanejšie