Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Žena vsadila na svoj šiesty zmysel: To, čo najprv vyzeralo ako premárnená šanca, jej napokon prinieslo bohatstvo
Zdielať na

Žena vsadila na svoj šiesty zmysel: To, čo najprv vyzeralo ako premárnená šanca, jej napokon prinieslo bohatstvo

Neplánované veci niekedy nakoniec dopadnú najlepšie. Svoje o tom vie aj Oksana Zaharov (46) z New Jersey, ktorej sa vďaka drobnej nepozornosti predavača podarilo rozprávkovo zbohatnúť.

To, čo na prvý pohľad vyzeralo ako premárnená šanca, jej nakoniec zmenilo život k lepšiemu. Oksana sa rozhodla, že skúsi šťastie v lotérii. Predavača preto požiadala o stierací los za 1 dolár, no ten jej omylom predal žreb v hodnote 10 dolárov. Šiesty zmysel však žene našepkal, aby ho predsa len zaplatila.

"Keď mi predavač predal zlý žreb, cítila som sa kvôli nemu nepríjemne, preto som sa rozhodla nechať to tak a kúpila som ho," prezradila Oksana, ktorej trvalo niekoľko týždňov, kým žreb napokon zoškrabala. Dovtedy ho totiž používala ako záložku do knihy!

Teraz si Oksana môže kúpiť záložiek, koľko len chce. V lotérii totiž vyhrala hlavnú cenu v hodnote 5 miliónov dolárov. Za výhru plánuje zobrať celú svoju rodinu na dovolenku na Bahamy. Zvyšnú sumu dá na sporenie svojim deťom na štúdium.

"Spočiatku som si myslela, že žreb nie je pravý, no keď som ho priniesla do stávkovej kancelárie, presvedčili ma o opaku," uviedla šťastná žena podľa Huffington Post.

Súvisiace články

Najčítanejšie