Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tajomstvo mužskej príťažlivosti odhalené: Chlapi, ženy na vás milujú toto!
Zdielať na

Tajomstvo mužskej príťažlivosti odhalené: Chlapi, ženy na vás milujú toto!

Páni, zamýšľali ste sa niekedy nad tým, čo ženy na mužoch tak neskutočne priťahuje? Ak ste si doteraz mysleli, že to je kombinácia vašej osobnosti, pevného zadku a dokonale vyrysovaných svalov, ste na omyle. O vašej príťažlivosti sa vraj rozhodovalo ešte v čase, keď ste neboli na svete.

Ako tvrdia vedci z Jagellonskej univerzity v Krakove, všetko to začalo ešte v maternici vašej matky, pričom tajomstvo vlastnej príťažlivosti máte doslova vo vašich rukách. Práve dĺžka vašich prstov totiž rozhoduje o tom, aký typ ženy k sebe priťahujete.

Pozorne si prezrite svoje dlane. V prípade, že je váš prstenník rovnako dlhý alebo dlhší ako ukazovák, máte až štyrikrát vyššie šance, že skončíte s partnerkou s postavou v tvare presýpacích hodín. Pre túto figúru je typický úzky pás s bujnejším poprsím a zmyselnými bokmi, čo sa v súčasnosti považuje za ideál krásy.

Za všetko môže testosterón

Pre účely vedy si vedci prezreli 50 dlaní mladých mužov, ktorí majú dlhodobý vzťah. Zistili, že chlapi s dlhšími prstenníkmi mali skutočne atraktívne štíhle priateľky. "Naše výsledky naznačujú, že prenatálne obdobie u mužov má vplyv na to, že v budúcnosti budú mať vzťah s atraktívnejšou ženou," uvádza sa vo výskume.

Za všetkým sa údajne skrýva testosterón. Ak ho bolo v čase vývoja v maternici matky nadbytok, muži sa narodili s dlhším prstenníkom. Ďalším sprievodným javom je podľa vedcov silnejšia a atletická postava a lepšie priestorové schopnosti. Medzi známych mužov s dlhšími prstenníkmi patria napríklad herci Sean Connery, Brad Pitt a Colin Firth.

Súvisiace články

Najčítanejšie