Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž musí zjesť tri kilá chilli papričiek denne, inak sa stále cíti hladný
Zdielať na

Muž musí zjesť tri kilá chilli papričiek denne, inak sa stále cíti hladný

Archívne video

NAÍ DILLÍ / To, že majú Indovia veľmi radi pikantné až pálivé jedlá, nie je žiadnym tajomstvom. Pravdou však je, že štyridsaťročný otec troch detí Pyar Mohan z malej dedinky nachádzajúcej sa v štáte Madhjapradéš povýšil jedenie chilli na úplne novú úroveň.

Pyar Mohan závislosť na chilli. A to tak veľkú, že musí zjesť zhruba tri kilogramy papričiek denne. Či už to čerstvé zelené papričky, červené papričky alebo napríklad aspoň len prášok z drvených chilli papričiek - všetko musí mať pálivé. Inak mu jedlo nechutí. Ako prílohu chilli papričky žuje takmer ku všetkému.

"Môj hlad neustúpi do chvíle, než zjem chilli papričky. Čím pálivejšiu, tým lepšie. Ku každému jedlu potrebujem aspoň kilogram.Jem ich namiesto šalátov. Žiadam svoju manželku, aby pripravovala jedlo štipľavé a pridávala papričky až do chvíle, než je jedlo naozaj veľmi pálivé. Bez chilli papričiek necítim, že som čokoľvek jedol," tvrdí Ind.

Mohanova závislosť z neho paradoxne urobila menšiu celebritu. Ľudia z okolitých dedín sa chodia na Mohana pozerať, ako je svoje jedlá s hromadami chilli papričiek a neveria vlastným očiam.

Súvisiace články

Najčítanejšie