Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Preteky o miesto pri bazéne. Briti nevedia, čo je to relax
Zdielať na

Preteky o miesto pri bazéne. Briti nevedia, čo je to relax

GRAN CANARIA / Briti a Íri naozaj nevedia, čo je to relax a do pohody sa nedajú ani na dovolenke v 4* hoteli. Dôkazom je video, ktoré zverejnili zamestnanci hotela. Ukazuje šialený závod o miesta pri bazéne. Uteráky lietali jedna radosť.

Svoju nenapraviteľnú túžbu byť všade prvý nezapreli britskí návštevníci hotela Servatur Waikiki na španielskom ostrove Gran Canaria. Každodenným ranným rituálom sú preteky o to, kto si obsadí tie najlepšie miesta na lehátku pri bazéne. Rada sa začne tvoriť už okolo pol ôsmej, uvádza denník Daily Mirror. Keď sa o pol hodinu neskôr brány areálu otvoria, začína sa show. Aspoň pre zamestnancov hola, ktorí sa celej komédii neveriacky prizerajú.  

Dovolenkári sa nekompromisne predbiehajú a už akoby nacvičeným pohybom hádžu uteráky na vybrané lehátka. Na videu je dokonca vidieť ako muž obsadzuje štyri miesta vedľa seba jedným švihom. Najhoršie na tom ale je, že potom, ako si uchmatnú svoje miesto, často odchádzajú na raňajky a k bazénu sa vracajú až o niekoľko hodín. Niekdy až poobede.

"Máme hostí, ktorí si položia svoje uteráky na lehátka ráno a niekedy zmiznú preč až do poobedia," vykresľuje absurdnú situáciu zamestnanec hotela. Preto dostali príkaz, aby zbierali uteráky, ak sa ich majitelia neukážu viac ako tri hodiny. Napriek tomu, že takéto chovanie je úsmevne, personál sa začína obávať, že by mohlo dôjsť aj k zraneniam, ak sa britskí návštevníci neupokoja. 

Súvisiace články

Najčítanejšie