Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Napoly človek a napoly zviera: Pes s ľudskou tvárou vyvoláva úsmev a zdesenie zároveň
Zdielať na

Napoly človek a napoly zviera: Pes s ľudskou tvárou vyvoláva úsmev a zdesenie zároveň

Hovorí sa, že pes sa podobá na svojho pána. Štvornohý maznáčik Američanky Chantal Desjardins síce nemá so svojou majiteľkou žiadne spoločné črty, za to akoby z oka vypadol viacerým celebritám. Chlpáč s ľudskou tvárou doslova dobyl internet.

Chantal je majiteľkou dvoch psíkov - kríženca Shih Tzu s pudlíkom (Shih-poo), ktorý sa volá Yogi, a fenky Darly. Aj keď na sociálnu sieť zavesila ich spoločnú fotografiu kvôli rozkošnej sučke, všetku pozornosť na seba strhol práve Yogi. Viacerí ľudia si v jeho tvári všimli, že vzhľadom pripomína väčšmi človeka ako domáceho miláčika.

"Nikdy som si nemyslela, že sa podobá na človeka, ale teraz to vidím - najmä v jeho očiach," citoval Chantal denník The Sun. Tá zároveň odmietla, že by záber psíka dodatočne upravovala. "Je to jeho očami a spôsobom, akým sa pozeral do objektívu,“ myslí si 27-ročná žena.

Viacerí používatelia sa zhodujú v tom, že Yogi najväčšmi pripomína herca Nicolasa Cagea. Internet tiež zaplavili koláže Yogiho a Eda Sheerana, Leonarda DiCapria či Anthonyho Hopkinsa. A na koho sa rozkošný chlpáč podobá najviac podľa vás?

Súvisiace články

Najčítanejšie