Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bývalá letuška je posadnutá plastikami a samoopaľovaním
Zdielať na

Bývalá letuška je posadnutá plastikami a samoopaľovaním

Nemecká letuška Martina Big absolvovala poriadnu premenu. Na plastické operácie minula 50 000 libier. A to len preto, aby sa podobala na Barbie.

Nemka Martina Big má za sebou niekoľko plastických operácií. Jej veľkosť pŕs bola pôvodne 6, dnes má veľkosť 32S. Bývalá letuška tvrdí, že má najväčšie poprsie v Európe. Jej prsia si môže zväčšovať ešte vstrekovaním fyziologického roztoku.

Novodobá Barbie miluje aj solárka a samoopaľovacie krémy. "Milujem kontrast svojich blonďavých vlasov a mojej tmavej pleti," povedala pre Daily Mail Martina.

"Milujem sledovať reakcie ľudí. Vidím ich veľké oči keď idem okolo a ich šokované výrazy v tvári. Vidím, ako si pýtajú "ako je to možné?" opisuje Martina.

Martina nechce predstierať, že je afroameričanka, ale chcela by byť "unikátna a exotická Barbie"

Dvadsaťosemrčoná žena nemá plány. Vie len, že si dá ešte jednu injekciu do poprsia a naďalej sa bude opaľovať vo svojom solárku, ktoré má doma, v nemeckom meste Trier.

Bývalá letuška začala s úpravami svojho tela v roku 2012 po tom, ako ju jej priateľ Michael povzbudil, aby začala s modelingom. Pôvodne si chcela dať len trochu zväčšiť prsia a pery ale čoskoro zistila, že je závislá na premenách svojho tela. "Najskôr som chcela vyzerať ako Pamela Anderson alebo Katie Price. Potom som ale zistila, že to nie je pre mňa. Tieto ženy nie sú dosť oblé," uviedla Martina.

"Teraz ma viac inšpiruje Barbie alebo Jessica Rabbit, ale idem si svojou cestou a chcem si vytvoriť svoje vlastný, extrémny výzor," dodala.

Súvisiace články