Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mladík investoval 30 tisíc do premeny tváre. Vyzerá ako elf
Zdielať na

Mladík investoval 30 tisíc do premeny tváre. Vyzerá ako elf

BUENOS AIRES / Pre dvadsaťročného Argentínčana sú bájne bytosti viac ako len nevinná záľuba. Okrem prísnej diéty ho tento koníček stojí nemalé peniaze.

Do celkovej premeny už investoval takmer 30 tisíc eur. Okrem nafarbenia vlasov a púdrovania pleti už podstúpil plastiku uší, nosa, aplikáciu botoxu či zmenu farby očí. Jeho premena ale podľa jeho slov nie je kompletná. Názory ľudí ho nezaujímajú a pokračovať mieni, až dokým sa úplne nezmení na elfa, informuje portál Daily Mail.

Samotní lekári takýto trend vôbec nepodporujú, ale peniaze hovoria iným jazykom a ako sa vraví "náš zákazník, náš pán". "Cez tú bolesť sa dá povzniesť. Hlavné je, že som znovu bližšie k svojmu snu," hovorí mysteriózny mladý muž. Najbližšie má v pláne dať si vyoperovať niekoľko rebier, aby docielil, že jeho pás bude užší. "Tiež zvažujem svalové implantáty," vysvetľuje ďalej Luis. 

Financovanie takéhoto špásu nie je maličkosť, ale Luisovi sa zadarilo aj v tomto smere. Kvôli jeho výzoru ho pozývajú organizátori fantasy akcii a dostal už aj niekoľko ponúk na modeling.  

Súvisiace články