Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kena čaká najnebezpečnejšia operácia
Zdielať na

Kena čaká najnebezpečnejšia operácia

Pre niekoho plastiková kreatúra, pre iného vzor a ideál krásy. Rodrigo Alves alias živý Ken má za sebou viac ako 50 operácií a desiatky skrášľovacích zákrokov. Nemieni s nimi prestať, naopak, chce zistiť, čo mu ešte moderná medicína dokáže ponúknuť. Teraz ho čaká najnebezpečnejšia plastika vôbec.

Brazílčan z umelej hmoty ide pod nôž. Respektíve jeho oči. "Chcem, aby mi zmenili farbu očí. Viete, že nosím kontaktné šošovky? Mám totižto hnedé oči. Operácia môj problém vyrieši. Túžim po tyrkysovo modrých očiach s nádychom šedej," popísal jasne svoju predstavu Rodrigo Alves.

Napríklad jeho nos bol pod skalpelom šesťkrát. Stále ale nie je s výsledkom spokojný. "Naposledy sa mi rozpadol. Všetci sa mi smiali, že som ako Michael Jackson. Vo finále som nemohol dýchať," opísal dramatické chvíle Ken.

Nakoniec ho zachránil chirurg z Berlína. Napriek tejto výstrahe bude riskovať ďalej. "Viem, že sa mi ľudia smejú, hovoria, že som ako komiksová postavička, ale mne to nevadí. Splnil som si sen. Som známy na celom svete, zarábam obrovské peniaze a žijem v luxuse," dodal.

Súvisiace články