Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tohtoročný zimný slnovrat je podľa astrológov najhorším dňom za 350 rokov! Čo sa dnes stane?
Zdielať na

Tohtoročný zimný slnovrat je podľa astrológov najhorším dňom za 350 rokov! Čo sa dnes stane?

Dátum 21.december sa odjakživa nesie v znamení zimného slnovratu. Dnešok však nebude len o najskoršom západe slnka v roku. Práve dnes sa totiž Saturn dostane na rovnakú úroveň so Slnkom, čo môže mať podľa astrológov negatívny vplyv na našu planétu. Na čo sa teda máme pripraviť?

Práve dnes sa začína obdobie v znamení Kozorožca, čo už samo osebe prinesie negatívnu energiu. Temné vibrácie sa podľa britského DailyMail ešte viac znásobia, keďže Slnko sa dostane na rovnocennú úroveň so Saturnom. Zriedkavá kozmická udalosť nastane po dlhých 350 rokoch.

Aj keď magický dátum môže na vnímavých ľudí pôsobiť citlivo, dá sa prekonať bez ujmy na zdraví. Astrológovia odporúčajú vyhýbať sa dôležitým životným rozhodnutiam a v tento deň nevybočovať zo zabehnutých koľají. Vaše činy by totiž podľa nich mohli mať neblahé dôsledky na celý váš život.

"Starajte sa predovšetkým o seba, nevybočujte zo zaužívaných rituálov a všetko bude v poriadku. Síce sa budete cítiť mizerne, ale pri veľkej snahe môžete dnešok úspešne prekonať," radí astrológ Neil Spencer.

Súvisiace články

Najčítanejšie